thereseilondon

Packar.

Kategori: Allmänt

Jag är mitt uppe i packandet inför resan nu. De mesta kläder som ska med är redan packade, även ett par böcker. Dator och sånt som ska vara i handbagaget får vänta tills sist. Frågan som dyker upp när man packar för ett helt år är: Vad behöver man egentligen?

Jag har haft några månader på mig att fundera över denna fråga. Något säkert svar har jag såklart inte, men jag har i alla fall kommit fram till att det inte är så mycket. Mycket kan man alltid skaffa sig sen, det skulle dock kosta en del om man köpte allting nytt. Så det gäller att avväga, hur mycket plats och vikt det tar upp mot hur mycket det skulle kosta att skaffa nytt. Jag har tänkt att bara det allra viktigaste ska med. Men det är ju inte så mycket som är så viktigt egentligen.

Under dessa månader har jag också undvikit att handla. Det är inte så roligt att köpa saker om man vet att man snart måste lämna dem. Dessutom kommer det ju bättre möjligheter för mig att handla roliga saker i London. Så kläder, böcker och allmän krimskrams har fått ligga kvar på butikshyllorna de senaste månaderna. Ändå har jag nog itne sparat så mycket pengar, jag har nämligen börjat köpa mer av en annan kategori, nämligen teknikprylar och -tillbehör. Den historien började med min nya telefon.

Till slut har jag kommit till ett läge där det bara är att slänga i det jag helst vill ha med mig. Och det kankse är så att det blir min synt. Inte för att man behöver en sån egentligen. Dessutom tar den upp en massa plats. Men vad gör det om jag ändå har den platsen över?

Och framför allt: synten är en av de grejerna jag verkligen vill ha med mig under året som kommer.

Inte många dagar kvar nu

Kategori: Allmänt

I flera veckor har jag gått och räknat ner tiden tills jag ska åka, med både längtan och nervositet inom mig. Men nu är det inte så långt kvar. Det börjar nästan bli dags att räkna timmar istället för dagar. Det är fortfarande en hel del som ska göras. ännu vet ingen om denna blogg, jag tänker berätta om den på måndag när jag åker. Den är ju ändå till för att vi ska kunna hålla kontrakt då, inte nu. Jag hoppas att ni alla har det bra och art det inte ska dröja allt för länge mellan inläggen, tanken är art jag ska skriva en gång i veckan som minst, gärna mer, men jag vet ju inte hur det blir när jag är där. Kram! PS: detta är skrivet i min mobil så ni får ursäktaalla små konstigheter.