thereseilondon

Paris - Dag 1

Kategori: Allmänt

 
Återigen ligger jag efter med uppdateringarna och detta ar några veckor sedan, men jag vill ändå berätta om mina upplevelser.
 
Jag åkte till Paris torsdagen den 13 september. Direkt när jag kom dit  satte jag kursen mot det första och ett av de viktigaste målen: Eiffeltornet.
 
 
Jag måste säga att det var mycket högre än ajg hade väntat mig! Det var ganska lång kö, men det var värt väntan. Det var perfekt väder och ljus den dagen och det var härligt att börja min Parisvistelse med att få se hela staden.
 
 
 
Från början hade jag inte tänkt göra något mer första dagen eftersom jag kom fram till Paris ganksa sent på eftermiddagen, men från Eiffeltornet kunde jag se hur jag lätt kunde gå till Champs-Élysées och till triumfbågen, så jag bestämde mig för att göra det. På vägen dit gick jag längs en utav de riktiga lyxbutikgatorna, ingenting för mig men det kändes roligt att gå där.
 
Triumfbågen blev en stor positiv överraskning, det var något jag gärna ville göra men stog inte alls högt upp på listan. Men det var väldigt häftigt att stå där och se ut över Champs-Élysées, och det hade precis börjat bli mörkt när jag kom fram till den. Tyvärr är min mobilkamera inte direkt anpassad för mörkerfotografering.
 
 
Sådär ja, då har ni fått en liten uppdatering. Nästa kommer väl om sisådär två tre veckor :P
 

Veckans schema: vecka 41

Kategori: Allmänt

Tisdag 9 okt: Jobbar
Onsdag 10 okt: Jobbar
Torsdag 11 okt: Ledig
Fredag 12 okt: Ledig
Lördag 13 okt: Jobbar
Söndag 14 okt: Jobbar